Noutăți

MARIONNAUD - DE SĂRBĂTORI, ÎNDRĂZNEŞTE SĂ FII STRĂLUCITOARE!

10 noiembrie - 31 decembrie 2014

Orice client care achiziţionează din magazinul Marionnaud produse din brandurile: Dolce&Gabbana, Lancome, Fendi, Givenchy şi Thiery Mugler are dreptul să se înscrie la tombolă.

Puteţi câştiga una dintre cele 5 rochii inspirate din parfumuri celebre, dar şi multe alte premii.

Detalii în magazin.

HAPPY PROMO LA KENVELO

11 noiembrie - 25 decembrie 2014
50%

Reduceri promoţionale de 50% la toate produsele din magazinul Kenvelo!

LUMEA FERMECATĂ A JUCĂRIILOR!

5 - 30 noiembrie 2014

Magazine: Auchan

La Auchan, dorinţele celor mici se împlinesc! Oricât de mare ar fi lista de cadouri din acest an, la Auchan găseşti tot ce îţi doreşti. Pentru sărbători sunt pregătite o varietate de jucării la preţuri foarte atrăgătoare.

La Auchan, intri în lumea fermecată a jucăriilor şi eşti întâmpinat de fel de fel de jucării de pluş, atât de îndrăgite de copii, de păpuşi, drone, roboţei, elicoptere şi avioane, maşinuţe cu telecomandă, puzzle-uri preferate şi cu o diversitate de jocuri.

SĂRBĂTORILE SE APROPIE ÎNVELITE ÎN CIOCOLATĂ, LA AUCHAN

5 - 30 noiembrie 2014

Magazine: Auchan

Auchan deschide sezonul sărbătorilor de iarnă şi te întâmpină cu gustul aromat şi irezistibil de ciocolată, dar şi cu decoraţiuni strălucitoare - o mare varietate de produse la cele mai tentante preţuri.

Vino să guşti din numeroasele surprize pregătite: felurite bomboane, inegalabile praline, ciocolată savuroasă într-o mare diversitate de sortimente şi surprinzătoare figurine de ciocolată, coşuri cadou, cozonaci şi panettone. Oferta Auchan îţi aduce aproape şi o mare varietate de decoraţiuni pentru pentru bradul de Crăciun şi accesorii diverse care îţi aduce acasă atmosfera feerică.

C&A TE PREGĂTEŞTE DE IARNĂ CU O SUPER OFERTĂ!

23 octombrie - 2 noiembrie 2014

Magazine: C&A (Parter)

În perioada 23 octombrie - 2 noiembrie, jachetele pentru damă şi bărbaţi costă 129 lei *, iar cele pentru copii costă 89,90 lei* !

*Ofertă este valabilă la produse selecţionate, în limita stocului disponibil.