Noutăți

BACK TO SCHOOL LA HERVIS SPORTS

28 august - 14 septembrie 2014

Noul an școlar începe cu super oferte la Hervis Sports! De exemplu: ai rucsac sport Puma Team la doar 48 Lei sau încălțăminte timp liber adulți Reebok Classic Jogger la doar 149.99 Lei.

*Reduceri promoţionale valabile în limita stocului disponibil.

CARPISA: REDUCERI DE PÂNĂ LA 60%

Din august 2014

Ultimele reduceri de vară au poposit în magazinul Carpisa! Te așteaptă prețuri cu până la 60% mai mici la articolele din colecția primăvară-vară 2014.

*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

DESCOPERĂ BROȘURA 'STYLE IT UP!' ÎN MAGAZINELE SPLEND'OR, BE IN TIME ȘI KULTHO!

Vara 2014

Într-un sezon de o varietate uluitoare, te invităm să tranformi fiecare zi a verii într-o încântătoare vacanță!

Răsfoiește ghidul tău personal de ceasuri și bijuterii "STYLE IT UP!" și pășește în universul fascinant al accesoriilor de nelipsit în această vară.

Caută broșura "STYLE IT UP!" în magazinele Splend'or, Be In Time și Kultho și descoperă cele mai noi tendințe, colecții și accesorii, pentru o apariție de senzație.

Răsfoiește online broșura "STYLE IT UP!"

vezi detalii

COLECȚIA KENVELO TOAMNĂ-IARNĂ 2014/2015

Din august 2014

New York, cel mai cosmopolit și cool oraș al momentului și locul care atrage permanent atenția întregii lumi, caracterizează perfect colecția Kenvelo de toamnă/iarnă 2014, care își extrage inspirația puternic din povestea lui Big Apple. Captând locuri, oameni și atitudini ce reprezintă perfect această metropolă americană, colecția emană un suflu tineresc, specific vieții newyorkeze.

La baza colecției stau poveștile de dragoste ale unor tineri studenți, aflați în peisajul unic din Central Park, dar și în faimoasele săli de clasă și biblioteci universitare newyorkeze.

Culorile acestei colecții sunt extrem de romantice și de suave, tonurile de roz fiind predominante la secțiunea pentru femei, în timp ce zona destinată bărbaților este caracterizată de nuanțe de albastru. Peste acestea se adaugă vișiniu și roșu, dar și culori precum alb, gri, bluemarin, turcoaz și mov. Nu lipsesc nuanțe de zmeură, albastru cobalt și roșu puternic, cărora li se alătură argintiul sau auriul.

Atât colecția denim pentru femei, cât și cea pentru bărbați, conțin piese fashion și piese promo. Cele din prima categorie au detalii și culori mai interesante, în timp ce piesele promo au linii mai simple, ușor de combinat cu majoritatea articolelor KVL non denim. Culorile folosite sunt albastru clasic, albastru închis sau chiar negru.

vezi detalii

NOUA COLECŢIE ECCO PENTRU COPII

Din august 2014

Începutul anului şcolar vine cu stres şi oboseală pentru fiecare părinte. Sunt atâtea lucruri de cumpărat, de pus la punct şi de organizat pentru ca cei mici să îşi înceapă cu dreptul noua aventură şcolară. Cu noile modele de pantofi, ghete şi cizme pentru copii de la ECCO, pregătirea pentru şcoală va fi o joacă, atât pentru ţine, cât şi pentru copilul tău!

ECCO CS14 Kids --- Pantofii ECCO CS14 Kids combină nuanţe moderne neon cu tonuri mai întunecate, clasice pentru a crea un look sporty-chic. Talpa formată din două componente iese în evidenţă prin cromatică, dar şi prin faptul că oferă tracţiune excelenţă, atât pe holurile şcolii, cât şi pe terenul de joacă.

ECCO Xpedition Kids --- Iată încălţămintea perfectă pentru stilul de viaţă activ al copiilor! ECCO Xpedition Kids au un design modern, iar sistemul de închidere este rapid, astfel încât ghetele sunt uşor de încălţat şi de descălţat, iar fixarea pe picior este perfectă.

ECCO Caden --- Ghetele ECCO Caden sunt vesele şi versatile, cu un look modern care le recomandă ca încălţămintea perfectă pentru vreme rece: exteriorul este confecţionat din piele uşoară, care “respiră”, iar în interior membrana GORE-TEX® asigură un mediu uscat şi călduros pentru picioare de-a lungul întregii zile.

ECCO Bendix Junior --- Cizmele ECCO Bendix Junior sunt soluţia perfectă pentru dilemele vestimentare din zilele cu zăpadă. Pielea HYDROMAX® este impermeabilă şi ţine frigul la distanţă, în timp ce talpa uşoară şi flexibilă asigură stabilitate şi tracţiune perfectă.

ECCO Biom Hike Infants --- Grădiniţa şi şcoala primară sunt perioade care le oferă copiilor nenumărate posibilităţi de a se aventura în afara zonei lor de confort. Nu lăsa frigul şi zăpada să stea în calea copilului tău către aventurile care îl aşteaptă în natură.