Noutăți

SILUETĂ MAI SUPLĂ CU YVES ROCHER

21 aprilie - 4 mai 2015
Magazine: Yves Rocher

Yves Rocher lansează Cheia succesului în suplețe! Asimilați pentru o siluetă mai suplă!

La fel cum o cheie poate deschide o singură încuietoare, Cosmetica Vegetală a selecţionat extractul de Mangustan, concentrat în Mangustină, veritabilă cheie naturală, ce are capacitatea de a deschide procesul pentru supleţe. Pentru o cură intensivă împotriva celulitei instalate, acest extract activ unic este de 10 ori mai concentrat decât în interiorul formulei Serului pentru Supleţe, fiind izolat în capsula sa, ce asigură prospeţimea. Printr-un simplu clic, acest concentrat activ se îmbină cu formula, pentru a rezulta o textură inedită ultra-revigorantă, non-grasă. În numai 7 zile, pielea corpului este mai netedă și mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală este redus cu -20% (1).

(1) Test clinic realizat pe un eșantion de 17 femei, prin aplicarea produsului de două ori pe zi.

OFERTĂ SPECIALĂ DE LANSARE în magazinul Yves Rocher: Cura ultra-concentrată anti-celulită 7 zile + Gomaj pentru suplete OFERIT 59 lei (in loc de 125 lei)

Valabilitate: până la 4 mai 2015.

NOBILA CASA - NOUA COLECȚIE DE PRIMĂVARĂ

Magazine: Nobila Casa

Simți adierea primăverii?

Când totul renaște, totul prinde viață, colecția primăvară-vară de perdele și draperii Mendola Fabrics aduce în căminul tău reflexiile autentice și explicite a tot ceea ce ne înconjoară.
Caută prospețimea inspirației de primăvară în magazinul Nobila Casa.

vezi detalii

ORAR SPECIAL DE PAȘTE

REDUCERI LA BENVENUTI

6 - 19 aprilie 2015
30%
Magazine: Benvenuti

- 30% reducere, în magazinul Benvenuti, la o selecție din produsele de încălțăminte din colecția de Primăvară-Vară 2015, între 06.04.2015-19.04.2015.
Reducerea se va aplica pentru articolele marcate cu eticheta specială și nu se poate cumula cu alte promoții, reduceri sau cu discount-ul acordat pe baza card-urilor de fidelitate.

SABRINI MAGIC SPRING

1 aprilie – 31 mai 2015

Sărbătoreşte Primăvara cu cele mai fermecătoare bijuterii Sabrini! Accesează www.sabrini.ro sau vino în magazinele Sabrini în perioada 1 aprilie – 31 mai 2015 şi, pe langă branduri de renume de bijuterii, ceasuri sau instrumente de scris, te vom surprinde cu noi colecţii şi cele mai atractive promoţii la ceasuri, bijuterii din aur cu diamante, bijuterii din argint sau verighete.
Găseşte-ţi inspiraţia în magazinele Sabrini sau pe paginile oficiale www.sabrini.ro şi www.facebook.com/sabrini.fanpage.
Descoperă cele mai renumite branduri: Pandora, Tag Heuer, Longines, Tissot, Calvin Klein, Emporio Armani, Swatch, DeRuvo, Blanco’s, Passione Perla, Bibigi, Carla M, Fantazzia, Shinsaki, Leo Marcus, Fossil, Guess, Diesel, Certina, Atlantic, Esprit, Doxa, Ice-Watch, Waterman, Parker.
Sabrini – Because every jewelry has a great story…