Noutăți

vezi detalii

NOU: BRAND GSM

Din iulie 2014

Rețeaua de magazine Brand GSM este o marcă a companiei Arco Expert, ce deține o experiență în domeniul accesoriilor GSM de peste 14 ani și reprezintă un concept nou dedicat accesoriilor de telefoane mobile și tablete din România.

Printr-un design modern care facilitează interacțiunea perfectă între produsele prezentate și clienți, magazinul oferă cea mai variată gamă de produse ce conține peste 20 de branduri și peste 3000 de repere. Unul din obiectivele Brand GSM este acela de a promova cele mai noi tendințe în domeniu și de a deveni un reper pentru orice client care dorește să achiziționeze un accesoriu GSM.

Insula Brand GSM este situată la etaj, în zona magazinului Flanco.

NOU: I'VELO

Din iulie 2014

Centrul de închiriere I'Velo, din parcarea Iulius Mall, va pune la dispoziția timișorenilor 50 de biciclete, șapte zile din șapte, în intervalul 11:00-21:30, de luni până vineri, și 10:00-21:30, în zilele de sâmbătă și duminică, ultima închiriere fiind la ora 20:30.

Bicicletele I'Velo vor putea fi disponibile atât contra cost, cât și gratuit. Tinerii sub 16 ani și pensionarii au posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie.
Tarife de închiriere:
- 4 Lei pentru 1 oră
- 15 Lei pentru 24 de ore

I'Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din România și are ca misiune introducerea graduală a bicicletei în peisajul vieții urbane, atât pentru recreere, cât și ca mijloc de transport alternativ, sănătos, cu impact minim asupra mediului.

NOUA LOCAȚIE THE BODY SHOP

Din 19 iulie 2014

Începând din 19 iulie 2014, magazinul The Body Shop te așteaptă într-o nouă locație, la parter, în zona magazinelor Terranova și Meli Melo.

Pentru a sărbători inaugurarea noului magazin, The Body Shop ți-a pregătit o ofertă de "bun venit": dacă te numeri printre primii 100 clienți ai zilei, primești pe loc un Honeymania Shower Gel (travel size).

The Body Shop – Beauty With Heart

OFERTE DE SEZON LA PLAFAR

1 iulie - 31 august 2014

Până la finalul lunii august, la Plafar te așteaptă promoții pregătite special pentru vară. Găsește-le pe cele care ți se potrivesc, ia-le pe cele care îți plac și lasă-te cucerit de farmecul lor, al reducerilor!

- Pentru un bronz frumos și sănătos, cumpără produse Nature's Sun și I Solari în valoare de minim 100 Lei și primești cadou o emulsie după plajă!
- Protejează-ți părul cu produsele Biocyte Keratine Forte, acum cu 10% reducere!
- Pentru o siluetă de invidiat, profită de reducerea de 15% la GoldNutrition Extrem Cut Green!

ADAM'S BY SECUIANA: REDUCERI DE PÂNĂ LA 50%

15 iulie - 17 august 2014

Pentru că și domnii sunt răsfățați în această perioadă cu reduceri irezistibile, Adam’s by Secuiana le-a pregătit prețuri cu 50% mai mici.

*Promoția este valabilă pentru anumite articole din categoria pantaloni bărbați, în limita stocului disponibil.

Audio