Noutăți

BRANDUL LUNII SEPTEMBRIE LA SPLEND'OR, BE IN TIME ȘI KULTHO

1 - 30 septembrie 2014

SPARK este brandul lunii septembrie în magazinele Splend'or și Be In Time!
EDOX este brandul lunii septembrie în magazinul Kultho!

Pentru orice bijuterie SPARK sau EDOX achiziționată în perioada 1 – 30 septembrie 2014, beneficiezi de 10% reducere.

LUNA OFERTELOR PARFUMATE LA MARIONNAUD

1 - 30 septembrie 2014

Luna aceasta, la Marionnaud te bucuri de prețuri atractive la produsele de parfumerie! Dă click pe fotografia alăturată și descoperă ofertele speciale care te întâmpină în magazin!

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, pentru posesorii de card de fidelitate. Nu se cumulează cu alte oferte și reduceri.

vezi detalii

C&A: TOAMNA ÎMBRĂȚIȘEAZĂ SCHIMBAREA

Din 29 august 2014

Ah, toamnă... Ne întâlnim din nou. Pui punct unei veri însorite și ne porți înapoi la muncă sau școală. Nu e de mirare că atât de puține persoane îți urează bun venit. Dar noi, împreună cu C&A, spunem: îmbrățișează toamna!

Este sezonul schimbării, când pădurile strălucesc în nuanțe de portocaliu, iar orașele se aprind mai devreme. E anotimpul când ne adunăm la căldură cu prietenii și savurăm cât mai multe căni cu ceai. Spune la revedere soarelui arzător și bun venit nopților petrecute în interior! Mai multe detalii în magazinul C&A din Iulius Mall Timișoara sau pe www.c-and-a.com.ro.

BACK TO SCHOOL LA HERVIS SPORTS

28 august - 14 septembrie 2014

Noul an școlar începe cu super oferte la Hervis Sports! De exemplu: ai rucsac sport Puma Team la doar 48 Lei sau încălțăminte timp liber adulți Reebok Classic Jogger la doar 149.99 Lei.

*Reduceri promoţionale valabile în limita stocului disponibil.

CARPISA: REDUCERI DE PÂNĂ LA 60%

Din august 2014

Ultimele reduceri de vară au poposit în magazinul Carpisa! Te așteaptă prețuri cu până la 60% mai mici la articolele din colecția primăvară-vară 2014.

*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.