Noutăți

PROMOȚIILE LUNII SEPTEMBRIE LA ZOOMANIA

1 - 30 septembrie 2014

Descoperă ofertele speciale care te întâmpină la Zoomania luna aceasta! Dă click pe fotografia alăturată, alege produsele și vino să cumperi tot ce e mai bun pentru animalul tău de companie!

vezi detalii

NOU: PAPIONETTE

Din 1 septembrie 2014

Papionette a luat naștere în anul 2011, astăzi fiind unul dintre cei mai mari producători de papioane din România.

Papionette vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de papioane, peste 800 de modele, potrivite atât pentru ținute casual, cât și pentru ținute de ceremonie.

Papionette comercializează, de asemenea, cravate, butoni și bretele.

vezi detalii

Noua colecție BIGOTTINoua colecție BIGOTTI te așteaptă în magazine!

Vino să descoperi stilul italian! 

 

PROMOȚIE VESTE LA KENVELO

1 septembrie - 3 octombrie 2014

Vestele noii colecții KVL toamnă-iarnă 2014/2015 sunt caracterizate de elemente ce se înscriu perfect în noul slogan al brandului – "Urban Free Style" – devenind piesele statement ale toamnei.

Fetele pot alege din modelele ușor cambrate, realizate în culorile acestui sezon, nuanțele metalice, dar și combinații în tendințe (gri și fuchsia, bleumarin și roz pudrat) sau pătrățele.

Colecția de veste pentru băieți se prezintă într-o cromatică neutră tipic masculină, iar funcționalitatea elementelor integrează perfect aceste piese cool în peisajul urban.

Pregătiți-vă pentru toamnă cu vestele colecției KVL, disponibile acum în magazin!

vezi detalii

NOUA COLECȚIE MELI MELO: NEVERMIND

Din 1 septembrie 2014

Colecția Nevermind se adresează în mod special femeilor care iubesc nonconformismul, în cea mai feminină accepțiune a sa, machiajul lejer, însă cu accente dramatice, ținutele feminine, însă puse în valoare de elemente neconvenționale.

Dacă îți place să afișezi un look sauvage, însă ești atentă la detalii și nu ții cont de șabloane, Nevermind este pentru tine.

Nuanțele predominante ale colecției Nevermind sunt cele de albastru cald, gri estompat, negru, roșu zmeură și maro castană. Detaliile cu ținte metalice, însă delicate, elementele din piele, dar și suprapunerile din dantelă sunt definitorii pentru această colecție.

Bijuteriile noii colecții sunt pe cât de simple, pe atât de spectaculoase și complexe, fără a impune bariere de stil și ținută. Cerceii sunt preponderent metalici, cu aplicații și multi-pandantive, delicați sau candelabru, iar colierele sunt special create pentru a pune în valoare accentele metalice ale outfit-urilor tale.