Noutăți

YVES ROCHER SE PREGĂTEŞTE DE SĂRBĂTOARE

1 - 31 decembrie 2014

Magazine: Yves Rocher

Yves Rocher se pregăteşte de sărbătoare!

În luna decembrie, magazinul Yves Rocher vă întâmpină cu o ofertă delicioasă: produse cu parfum irezistbil de fructe de pădure roşii şi negre, dar şi arome pline de savoare de cacao-portocala şi pere-caramel, cu preţuri începând de la doar 9,9 lei! Descoperiţi în magazinul Yves Rocher o cascadă de idei de cadouri pentru îngrijirea tenului, corpului, parfumuri şi machiaj, ambalate în decor festiv!

KULTHO, BE IN TIME, SPLEND'OR - TOMBOLĂ ANIVERSARĂ

1 - 31 decembrie 2014

În luna decembrie, B&B Collection celebrează pasiunea pentru ceasuri şi bijuterii!
Cu ocazia sărbătoririi a 15 ani de existenţă pe piaţa din România, B&B Collection răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi printr-o tombolă aniversară cu peste 200 de premii speciale constând în ceasuri, bijuterii, cosmetice şi instrumente de scris. În perioada 1-31 decembrie 2014, fiecare client care achiziţionează produse din magazinele KULTHO, Splend’or şi Be in time îşi poate înscrie bonul de cumpărături pe www.bbcollection.ro, accesând secţiunea dedicată tombolei.

BENVENUTI: REDUCERI DE SĂRBĂTORI DE PÂNĂ LA 40%

1 - 31 decembrie 2014
40%
Magazine: Benvenuti

Magazinul Benvenuti a pregătit deja cadourile pentru Crăciun: reduceri promoţionale de până la 40% la colecţia de încălţăminte şi marochinărie din sezonul toamnă – iarnă 2014.
*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
*Reducerea se acordă produselor evidenţiate prin eticheta roşie "pret vechi/preţ nou" şi NU se cumulează cu alte promoţii, premii, reduceri, carduri de fidelitatea.

MARIONNAUD - DE SĂRBĂTORI, ÎNDRĂZNEŞTE SĂ FII STRĂLUCITOARE!

10 noiembrie - 31 decembrie 2014

Orice client care achiziţionează din magazinul Marionnaud produse din brandurile: Dolce&Gabbana, Lancome, Fendi, Givenchy şi Thiery Mugler are dreptul să se înscrie la tombolă.

Puteţi câştiga una dintre cele 5 rochii inspirate din parfumuri celebre, dar şi multe alte premii.

Detalii în magazin.

HAPPY PROMO LA KENVELO

11 noiembrie - 25 decembrie 2014
50%

Reduceri promoţionale de 50% la toate produsele din magazinul Kenvelo!