Noutăți

GATTA: REDUCERI DE PÂNĂ LA 50%

1 septembrie 2014 - 28 februarie 2015

Până la finalul lunii februarie 2015, la Gatta te așteaptă reduceri de până la 50% la produsele evidențiate cu etichetă promoțională.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri.

NOUTĂȚI M.A.C.

Din septembrie 2014

Lasă-te sedus de noua colecție Novel Romance, o linie de produse în culori voluptoase ce te vor copleși de dorință. Ochii vor stârni pasiuni ascunse, învăluiți în noile farduri de ploape, în culori electrice, iar buzele vor fi provocatoare în noile nuanțe de ruj. Blush-uri strălucitoare și lacuri de unghii în culori senzuale aprind fantezia la fel ca paginile romanelor de dragoste. Vezi produse din cadrul colecției aici!

Fardurile de ochi Velux Pearlfusion, o inovaţie spectaculoasă, revin în patru palete strălucitoare, fiecare oferind o gamă de nuanţe moderne, care se aplică uşor și se combină frumos pentru a crea look-uri atât pentru zi, cât şi pentru seară. Formula hibrid, versatilă, dezvăluie cea mai pură şi adevărată culoare a fiecărui pigment, oferind de fiecare dată un finish unic. Aplicaţi umed pentru obţinerea unui efect saturat, intens cu strălucire metalică sau uscat pentru o acoperire diafană cu un finish delicat. Vezi produsele colecției aici! Vezi produse din cadrul colecției aici!

Noua campanie Viva Glam o are ca imagine, pentru al doilea an consecutiv, pe Rihanna - cel mai hot style icon al momentului. Cu păr verde şi buze în culoarea mov metalic, Rihanna prezintă pentru noua campanie Viva Glam un look îndrăzneţ, în spiritul anilor '90, ce îi accentuează şi mai mult personalitatea vulcanică şi spiritual rebel şi plin de încredere. Cum funcționează? E foarte simplu! De fiecare dată când alegi să cumperi un gloss sau un ruj din colecţia Viva Glam, suma plătită este direcţionată integral către un fond umanitar, ce are ca scop să contribuie la creşterea calităţii vieţii persoanelor afectate de HIV/SIDA. Vezi imagini din cadrul campaniei aici!

Târg de Vinuri la Auchan

24 septembrie - 07 octombrie 2014

Magazine: Auchan

PROMOȚIILE LUNII SEPTEMBRIE LA ZOOMANIA

1 - 30 septembrie 2014

Descoperă ofertele speciale care te întâmpină la Zoomania luna aceasta! Dă click pe fotografia alăturată, alege produsele și vino să cumperi tot ce e mai bun pentru animalul tău de companie!

vezi detalii

NOU: PAPIONETTE

Din 1 septembrie 2014

Papionette a luat naștere în anul 2011, astăzi fiind unul dintre cei mai mari producători de papioane din România.

Papionette vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de papioane, peste 800 de modele, potrivite atât pentru ținute casual, cât și pentru ținute de ceremonie.

Papionette comercializează, de asemenea, cravate, butoni și bretele.