Natur House

Natur House este marca spaniolă lider în dietică şi nutriţie, care pune la dispoziţie servicii personalizate cu produse exclusive de cea mai înaltă calitate. Natur House este prezentă în peste 15 ţări printr-un sistem de francize bine pus la punct.

Peste 2 milioane de persoane au beneficiat deja de serviciile Natur House pentru a-şi reduce şi controla greutatea corporală. Secretul Natur House: experţii în dietică şi nutriţie te învaţă şi te motivează, prin diete personalizate, să te alimentezi pentru a atinge şi menţine greutatea sănătoasă. Persoanele care apelează la centrele Natur House învaţă să aprecieze avantajele unei diete sănătoase şi echilibrate, precum şi ale unei bune combinaţii de alimente.

Centrele Natur House sunt centre de reeducare alimentară. Dietele Natur House nu sunt unele restrictive. Obiectivul lor este de a învăţa clienţii să mănânce bine şi sănătos. Clienţii sunt mulţumiţi de dietele prescrise pentru că, pe lângă faptul că reuşesc să piardă în greutate, mănâncă mai mult şi mai diversificat. Secretul constă în a alege şi a combina alimentele în mod adecvat, precum şi în evaluarea stării nutritive a clientului, pentru că necesităţile sale fiziologice, biochimice şi metabolice de nutrienţi să fie acoperite de produsele propuse în dietă.

Rezultatul: o reeducare a obiceiurilor alimentare în care Natur House este pionieră. La Natur House nu doar vindem produse, ci elaborăm Programe Dietetice Personalizate în funcţie de problemele specifice ale clienţilor noştri cu scopul de a le oferi bunăstarea şi rezultatele dorite. Toate consultaţiile la nutriţionist sunt oferite clienţilor în mod GRATUIT.

Natur House – servicii de cinci stele la preţuri accesibile!

Localizare pe hartă

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 11.0.0 or greater is installed.

Locația

Demisol

Telefon

0737 770 777

Email

info@natur-clinic.ro

Site web

www.naturhouse.com