Altex

ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, si-a redeschis porţile și prezintă ieșenilor, la Iulius Mall, un nou concept de magazin ce are la bază ideea de spațiu de testing pentru inovații.

Noul concept de reamenajare are un design atractiv, modern, cu insule de testare şi demo. Lucrările de reamenajare pentru spațiul de peste 2.000 de metri pătrați au fost finalizate în mai puțin de 2 săptămâni, timp în care au fost investiți 500.000 de euro. Acesta reflectă experiența omni-channel pe care compania o oferă, integrând atât partea de magazin online, cât și serviciile de care clienții beneficiază în magazin. Acestea au rolul de a facilita procesul de achiziție în online, rezervarea de produse de pe www.altex.ro și ridicarea lor din show room-ul din Iulius Mall.

Reamenajarea show room-ului reprezintă un proiect de anvergură, importanţa redesenării spaţiului fiind una strategică pentru partea de nord-est a țării. Magazinul este unul cu tradiție pentru companie, ALTEX colaborând cu Iulius Mall de mai bine de un deceniu. De aceea, în urma reamenajării, showroom-ul devine cel mai inovator din Moldova, oferind generoase spații de demo de peste 2.000 metri pătraţi și gamă variată de 16.000 de produse. Prezenţa ALTEX în Iulius Mall Iaşi se datorează în special faptului că se adresează aceluiaşi tip de consumator, astfel încât echipa de specialişti ALTEX, axaţi pe motto-ul „Cel mai mic preţ din România", va răspunde tuturor cerinţelor adresate de ieşenii iubitori de tehnologie.


Cei 30 de specialiști ALTEX ai showroom-ului din centrul comercial Iulius Mall stau la dispoziția clienților și îi vor ajuta pe cei pasionați de tehnologie să aleagă produsele potrivite lor. În plus, cei care doresc să cumpere produse beneficiază de serviciul "2x diferența". Cei care vor găsi produsele din gama ALTEX la prețuri mai mici la retail-erii specializați, atât online, cât și offline, vor primi de două ori diferența.


Galerie foto

Localizare pe hartă

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 11.0.0 or greater is installed.

Locația

Parter

Telefon

0232 274 616

Site web

www.altex.ro